U uzvratu po pobjedu

Arijan Ademi je zabio dva gola, ali jedno si ipak ne može oprostiti; kapetan Dinama iskreno progovorio o kiksu Modrih koji su Valur vratili u život

08.07.2021 u 08:33

Bionic
Reading

Kapetan Dinama Arijan Ademi osvrnuo se na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka u kojem su Modri imali 3:0, a na kraju Valur stigao na 3:2

Dinamo je na Maksimiru s 3:2 pobijedio islandskog prvaka Valur u prvoj utakmici prvog pretkola Lige prvaka. Dinamo je igrao sjajno skoro cijelu utakmicu i imao 3:0 i penal koji ih je mogao odvesti do nedostižnih 4:0, ali na kraju se sve zakompliciralo.

  • +25
Dinamo - Valur, 1. pretkolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Arijan Ademi, koji je zabio dva gola za Dinamo, je promašio penal za 4:0, a nakon toga je Petar Stojanović skrivio penal za 3:1, pa Lauritsen napravio kritičnu grešku za 3:2 i Valur se tako vratio u igru.

'Odigrali smo jako dobrih 80 minuta, a onda smo promašili penal... Odnosno, ja sam ga promašio i smatram da je odgovornost na meni. U uzvratu sad moramo otići na Island i dovršiti posao', rekao je Ademi pa dodao:

'Žao mi je. Kriv sam. Moglo je biti 4:0, a mi smo ih umjesto toga vratili u igru.'

Za tjedan dana počinje i nova sezona HT Prve lige, a kapetan Dinama se nada da neće više biti oscilacija kao protiv Valura.

'Nadam se da ćemo izgledati kao u prvih 80 minuta ove utakmice, a da ćemo posljednjih 10 minuta zaboraviti', zaključio je Ademi.

Srećom, Valurova dva gola na Maksimiru vrijede jednako kao i Dinamovi golovi jer od ove sezone više ne vrijedi pravilo gola u gostima pa će, u slučaju da Valur u uzvratu slavi s 1:0, Dinamo imati priliku popraviti sve u produžecima. Mi se ipak nadamo da će Modri sve riješiti bez previše drame i uvjerljivom pobjedom na Islandu proći dalje.

  • +7
Navijači na Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.