lova do krova

Atletico Madrid potvrdio posao stoljeća; zaradit će 300 milijuna eura

09.10.2024 u 12:39

Bionic
Reading

Atletico Madrid je potpisao najveći ugovor u povijesti kluba koji će mu u sljedećih desetak godina donijeti nevjerojatan novac

'Riyadh Air Metropolitano - tako će se zvati naš stadion kao rezultat devetogodišnjeg ugovora postignutog s našim glavnim sponzorom za novi naziv doma Atletica', objavili su iz Atletico Madrida!

Aviokompanija iz Saudijske Arabije postala je glavni sponzor kluba 10. kolovoza 2023. godine, a od sada će to ime nositi i naziv stadiona znanog kao Wanda Metropolitano.

Tijekom prve godine sponzorstva, logo Riyadh Aira bio je prisutan na prednjoj strani dresova prve momčadi u svim domaćim i međunarodnim utakmicama. Novim ugovorom saudijska kompanija postaje najvažniji sponzor u povijesti kluba.

'Nešto više od godine dana nakon potpisivanja sponzorskog ugovora s Riyadh Air, svi smo ponosni i vrlo sretni što možemo objaviti produljenje partnerstva koje je tada potpisano, s ugovorom prema kojem će naš stadion nositi naziv Riyadh Air Metropolitano', kazao je izvršni direktor Atletico de Madrida Miguel Angel Gil.

Španjolski mediji navode kako je to najveći sponzorski ugovor u povijesti Atletica koji će u idućih nekoliko godina samo od prodaje imena stadiona zaraditi između 250 i 300 milijuna eura.