el animal se vraća?

Filip Hrgović oglasio se nakon četiri mjeseca šutnje i sve šokirao objavom

09.10.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Hrvatski teškaš Filip Hrgović (32) se prvi put oglasio nakon poraza od Daniela Duboisa kojeg je doživio 1. lipnja u meču za privremenu teškašku IBF titulu

Više od četiri mjeseca Filip Hrgović je 'šutio', barem prema medijima i hrvatskoj javnosti. Naš se teškaš 'povukao' nakon što je 1. lipnja u Rijadu izgubio od Daniela Duboisa u meču za privremenu teškašku IBF titulu.

'Propustio sam najveću priliku u karijeri. Izgubio sam, i dalje to mislim, od lošijeg borca. Bio sam uvjeren da ću ga pobijediti, bio sam uvjeren da je ovo moje vrijeme i da se sve posložilo da postanem svjetski prvak. Bio sam pred vratima raja. Zašto se ovo dogodilo, trebat ću malo vremena da razmislim o svemu', rekao je tada El Animal te uzeo pauzu u kojoj je očigledno dobro razmislio o svemu.

I sada se napokon oglasio na društvenim mrežama. I sve šokirao svojom objavom.

Naime, u videu objavljenom na svom Facebook profilu jasno se vidi kako je Hrgović promijenio imidž, pustio je kosu, ali se vidi i to da je u punom treningu.

Video u kojem trenira Filip Hrgović je završio znakovitom porukom: 'Ponekad je tišina glasnija od urlika', uz intrigantnu najavu - 'Vidimo se uskoro!'

Znači li to da se El Animal uskoro vraća u ring? To ćemo, nadamo se, ubrzo i saznati...