'prepolovio' se

Nesretni Hezonja zbog bolesti izgubio osam kilograma, evo kako sada izgleda

08.10.2024 u 21:35

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja je propustio početak sezone madridskog Reala zbog bolesti uslijed koje je izgubio sedam kilograma

Krajem rujna hrvatski košarkaš Mario Hezonja suočio se s neočekivanim zdravstvenim problemima.

Trener Reala Mateo Chus otkrio je da je hrvatski košarkaš izgubio između šest i sedam kilograma te da se bori s povraćanjem, dijarejom i visokom temperaturom, zbog čega nije trenirao cijeli tjedan.

'Izgubio je šest-sedam kilograma i sad se mora potruditi da ih vrati, jer već neko vrijeme ima povraćanje, dijareju i visoku temperaturu,' potvrdio je trener Rel Madrida, a sve je to izazvalo dodatnu zabrinutost za njegovo zdravlje.

Sada je Hezonja napokon, barem se tako čini, dobro. Sve je u redu osim njegove kilaže i mišićne mase koju će morati vratiti što brže kako bi se na teren mogao vratiti u punoj snazi.

'Izgubio je osam kilograma i još misli da je 'Super Hezonja', drago mi je što si se vratio, pomalo si mi nedostajao', napisao je njegov suigrač Xavier Rathan-Mayes na društvenim mrežama i objavio Hezonjinu fotografiju poslije bolesti.

Hezonja je propustio prve tri utakmice Real Madrida, a vrlo je vjerojatno da neće igrati ni u četvrtak u Euroligi protiv beogradskog Partizana.