lIGA PRVAKA

Bacite oko na Bayernov prvi sastav za Dinamo; zastrašujući je

17.09.2024 u 11:20

Bionic
Reading

Prema Transfermarktu, ta momčad vrijedi 566 milijuna eura, čak 13 puta više nego Dinamova, čijih prvih 11 vrijedi 43 milijuna eura

Dinamo večeras na Allianz Areni protiv Bayerna igra svoju prvu utakmicu u Ligi prvaka ove sezone.

Trener Sergej Jakirović potvrdio je da je Mišić spreman za utakmicu, ali i da će o sustavu odlučiti ovog utorka. No nagađa se da bi sastav mogao izgledati ovako: Nevistić - Ristovski, Théophile-Catherine, Mmaee, Pierre-Gabriel - Sučić, Mišić - Pjaca, Baturina, Hoxha - Petković.

'Sjajna utakmica za nas, s velikim protivnikom. Momčad je strašna, dobro posložena. Ne znaš u analizi odakle da kreneš, toliko imaju kvaliteta. Ali naša ambicija tu ne prestaje, ne zadovoljavamo se samim ulaskom u Ligu prvaka. Želim da igramo hrabro, da im otežamo koliko možemo. Bit ćemo podređeni i zanima me koliko možemo parirati i da u tranziciji pokušamo ugroziti Bayern', rekao je Jakirović.

S druge strane, njemački Bild sugerira da će Bayern večeras izaći u sljedećem sastavu:

Prema Transfermarktu, ta momčad vrijedi 566 milijuna eura, čak 13 puta više nego Dinamova, čijih prvih 11 vrijedi 43 milijuna eura.

Bayern je nakon prva tri kola vodeća momčad Bundeslige; primio je samo tri, a zabio čak 11 golova. U posljednjoj utakmici razbio je Kiel 6-1, uz hat-trick sjajnog Harryja Kanea. Čini se da je Vincent Kompany sjajno posložio momčad po dolasku na trenersku poziciju. Međutim, ako išta znamo o ovom Dinamu u Ligi prvaka, onda je to da može pobijediti bilo koga.