DOLAZI NA BALKAN

Balotelli prije dva dana vrijeđao Bobana, a sada šokira transferom

26.09.2024 u 08:45

Bionic
Reading

Prije dva dana Mario Balotelli ružnim se komentarom osvrnuo na Zvonimira Bobana, a ovog četvrtka stižu vijesti o mogućem novom klubu kontroverznog Talijana. A taj izbor je, neki bi rekli, u skladu s onim kako se Balotelli odnosi prema svemu - skroman

Mario Balotelli slovio je za jednog od napadača koji bi mogao 'gospodariti' nogometnom scenom. Imao je brzinu i tehniku, ali očito ne i 'glavu'.

Jer ovaj danas 34-godišnjak igrao je, između ostalih, za Inter, Milano, Manchester City, Liverpool....

Međutim, svugdje je bilo problema, pa je njegova karijera krenula u silaznu putanju. I zato je još uvijek bez kluba.

Ovih dana privukao je pozornost komentarom na račun Zvonimira Bobana, izjavivši.

'Ne slažem se s načinom na koji Boban priča. Čini se da samo on zna sve i da su samo njegove ideje prave. Kako možeš biti tako drzak da govoriš neke stvari Fonseci, kako može reći treneru kako bi trebao raditi svoj posao? Kako Boban priča, čini se da su svi ostali idioti. Ako ima ideju, može reći: 'Gospodine, možda si mogao učiniti ovo...', međutim, način na koji priča, kako priča, tko si je*eno ti?', rekao je Balotelli i dodao da legendarni Hrvat 'kritizira druge s visoka'.

Ovog četvrtka pak stiže informacija o Balotellijevim pregovorima sa sofijskim CSKA-om, što bi bio najslabiji klub u njegovoj karijeri.

Neki bi rekli, 'spustio se s konja na magarca'.