LA LIGA

Barça razbila Villarreal; Lamine Yamal briljirao, izveo 'Modrića'

22.09.2024 u 22:39

Bionic
Reading

Barcelona je pobijedila Villarreal u gostima s 5:1 u šestom kolu Primere i tako ostala stopostotna na prvoj poziciji prvenstvene ljestvice

Nogometaši Barcelone nastavili su igrati u sjajnoj formi na startu nove sezone španjolske La Lige, u šestom kolu su pobijedili Villarreal u gostima 5-1.

Barcelona je i dalje maksimalna, ima svih šest pobjeda, odnosno, četiri boda je ispred Real Madrida. Jedina loša vijest za Katalonce s ovog susreta je teža ozljeda koljena prvog vratara Marc-Andrea ter Stegena.

U prvom poluvremenu po Villarreal je nezadrživ bio Robert Lewandowski koji je zabijao pogotke u 20. i 35. minuti za 2-0 gostiju. Ayoze Perez je u 38. smanjio na 1-2, ali kratkog daha je bio taj povratak domaćina.

U nastavku je Barcelona postigla nova tri pogotka. Prvo je Pablo Torre u 58. minuti povećao na 3-1, a potom je domaćina definitivno slomio Raphinha s dva pogotka, u u 74. i 83. minuti.

Posebno treba izdvojiti asistenta Lamine Yamala za zadnji gol na susretu jer je to učinio na fantastičan način, vanjskim dijelom kopačke je poslao sjajnu dugu loptu za strijelca. Baš u stilu Luke Modrića. Villarrealu je ovo bio premijerni ligaški poraz u novoj sezoni.

Standings provided by Sofascore