JEDNA POBJEDA SVE MIJENJA

Bilić došao na svoje: Sada je ovo sasvim druga priča!

29.12.2015 u 09:20

Bionic
Reading

Nakon što je čekao na pobjedu još od kraja listopada, Slaven Bilić zadovoljan je ishodom utakmice sa Southamptonom i naglašava da je klub sada u ozbiljnoj pozitivnoj seriji...

West Ham je gotovo dva mjeseca bio bez pobjede, što ga je bacilo daleko od vodećih momčadi Premiershipa, no crna serija prekinuta je ovog ponedjeljka, pobjedom kod kuće protiv Southamptona.

'Ovo su ogromna tri boda za nas. Sad možemo govoriti o pozitivnoj seriji, jer imamo šest utakmica bez poraza,' naglasio je Slaven Bilić nakon utakmice, podsjetivši da su 'čekićari' imali pet remija u nizu prije ove utakmice.

Southampton je vodio na Upton Parku, no u drugom dijelu West Ham je ipak uspio preokrenuti.



'Da nismo pobijedili, bili bismo osam utakmica bez pobjede i to je činjenica. Ovo je sjajno, s obzirom dna ono što se događalo u prvom poluvremenu. Iskreno, mogli su voditi dva ili više gola razlike, ali nisu i nitko ne može reći da nismo zaslužili pobjedu. Zaslužili smo ju napornim radom, pristupom i pokazali smo kvalitetu u drugom poluvremenu. Jako je teško okrenuti utakmicu u Premiershipu,' zaključio je bivši hrvatski izbornik koji ima riječi hvale za napadača Andyja Carolla, strijelca pobjedničkog pogotka:

'On je takav igrač. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna, samo mora ostati zdrav i redovito trenirati.'