SLAVEN ODUŠEVLJEN

Bilić konačno ima strašnog igrača kojeg je toliko htio!

15.09.2015 u 11:40

Bionic
Reading

Slaven Bilić oduševljen je impresivnom igrom Dimitrija Payeta koji je s dva pogotka dotukao Newcastle u ponedjeljak u posljednjem dvoboju 5. kola Premiershipa...

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika odlično gura na početku sezone. Da nije bilo iznenađujućih poraza kod kuće od Leicestera i Bournemoutha, mogli su 'čekićari' biti i na samom vrhu. No, navijači su sasvim zadovoljni i trijumfima u gostima kod Arsenala i Liverpoola, a u ponedjeljak je na Upton Parku konačno stigla i prva pobjeda, 2:0 protiv Newcastlea.

Junak susreta bio je bivši nogometaš Marseillea Dimitri Payet. Sjajno je francuski veznjak vukao West Ham protiv Newcastlea, a zabio je i oba pogotka. Hrvatski strateg priznaje da je oduševljen što ga konačno može trenirati, jer dugo je to želio.

'Bilo je to fantastično, ali me nije iznenadilo. Poznajem Dimitrija i htio sam ga dovesti prošle godine u Bešiktaš, ali to nije bilo moguće,' izjavio je Slaven Bilić pa didao:

'To je briljantan igrač koji nije samo igrač koji radi razliku za vrijeme utakmica svojim golovima, već je predobar u čuvanju lopti i posluživanju drugih veznjaka.'

Novi teški izazov Bilića čeka sljedeći vikend: sudar s vodećim Manchester City.