ISKRENI SLAVEN

Bilić otkrio tko mu je najveća podrška u teškim trenucima

22.12.2016 u 09:33

Bionic
Reading

Slaven Bilić, trener West Hama, otvorio je dušu uoči ludog blagdanskog tjedna u kojemu će 'čekićari' odigrati tri prvenstvene utakmice...

West Ham polako ali sigurno izlazi iz rezultatske krize. Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić povezala je dvije pobjede i remi, trenutno je na 13. mjestu prvenstvene ljestvice. Bolji su dani na vidiku, no pritisak na našeg trenera i dalje je velik, priče o mogućem otkazu i dalje su aktualne...

'Nisam predvidio ovu situaciju, ali i to je nažalost bila opcija. Uvijek sam optimističan i gledam pozitivno na stvari, ali ovo je Premier liga, a ovo se nije prvi put dogodilo klubu. Zato smo bili spremni na ovo i nadam se da uspijevamo zaustaviti loše razdoblje i idemo gore', kazao je Bilić u razgovoru za službene stranice West Hama.

Otkrio je Bilić i kako se osjećao u proteklom turbulentnom razdoblju te tko mu je u tim teškim trenucima bio najveća potpora. 'Kako se osjećam? Jesam li pod pritiskom? Iskreno, ne znam. Pod pritiskom sam cijeli život. Istina, drugačiji je pritisak kad si igrač, a nešto potpuno drugačije je kad si trener... No nisam taj pritisak osjećao kao nešto negativno, mogu se nositi s njime', rekao je Bilić i nastavio:

'Potpuno sam koncentriran i sve te priče nisu poljuljale moju stabilnost. Otkrit ću vam i zašto - zato što se karakterno osjećam jak! Tajna je u tome da imate dobre suradnike te dobru i stabilnu situaciju kod kuće, s obitelji, djecom, rođacima... Tada je puno lakše nositi se s teškim situacijama', zaključio je Slaven Bilić.