SLAVENOVA KRIŽALJKA

Bilić sjajnog veznjaka vezao na pet godina

18.03.2016 u 21:55

Bionic
Reading

Bilićev West Ham nakon vrlo uspješnog većeg dijela sezone više nije u poziciji da mora prodavati svoje najbolje igrače, već može postepeno graditi momčad koja se u budućnosti ima pravo nadati velikim stvarima

Iz londosnkog kluba su objavili kako su potpisali novi petogodišnji ugovor sa svojim sjajnim zadnjim veznim igračem Cheikhoum Kouyateom. Neumorni 26-godišnji Senegalac ulazio bi ovoga ljeta u pretposljednju sezonu starog ugovora, no Bilić i njegovi poslodavci odlučili su prevenirati bilo kakvu nervozu oko ostanka i učinili svog igrača sretnim čovjekom.

'Hvala i treneru i svima u klubu, ovo pokazuje koliko mi vjeruju. Preda mnom je puno posla kako bi dodatno unaprijedio svoju igru i pomogao West Hamu da ostvarimo svoje ciljeve,' kaže igrač koji je već upisao 25 ligaških nastupa ove sezone u kojima je propustio samo 14 minuta igre na terenu.


Prije dvije godine doveden je iz belgijskog Kortrijka, posljednje četiri je standardni reprezentativac svoje zemlje, a u West Hamu je upisao i osam golova. Jedan je od klasičnih radilica koje ne osvajaju naslovnice, ali osvajaju puno važnije: gomilu lopti u sredini terena i donose bodove svojim manje vidljivim učinkom. Bez takvih rezultati ne mogu doći.