SLAVEN ISKRENO

Bilić spustio novinaru pa zaključio: Mi smo žrtve svog uspjeha!

21.04.2016 u 09:50

Bionic
Reading

Slaven Bilić smatra da riječ 'osveta' ne bi trebala biti korištena u sportu te vjeruje da njegova momčad u završnici prvenstva može izboriti plasman u neko od europskih natjecanja...

West Ham je ove srijede s 3:1 savladao Watford i tako ostao u trci za pozicije koje sljedeće sezone vode u Europu. Momčad bivšeg hrvatskoh izbornika nalazi se na šestom mjestu i još nije izgubila izglede plasirati se u Ligi prvaka, no realnije je očekivati ulazak u Europsku ligu.

Watford je u prvom dijelu sezone pobijedio 'čekićare', ali hrvatskom strategu nije se svidjelo nazvati osvetom trijumf njegovih igrača u uzvratu.

'Riječ osveta ne bi se smjela koristiti u sportu. Rekao sam ti da se bolje pripremiš za intervju,' spustio je Slaven Bilić novinaru, ali uz prijateljski smiješak na licu.

'Željeli smo pokazati Watfordu da smo bolja momčad. Bojao sam se ove utakmice, ali dobro smo reagirali i zasluženo pobijedili,' kaže naš trener koji priznaje da nije lako s West Hamom pobjeđivati iz tjedna u tjedan:

'Mi smo žrtve vlastitog uspjeha. Letvica je stalno sve viša i viša. To se ne može zaustaviti, osim porazima koje ne želimo. Ova utakmica je bila velika i daje nam priliku loviti momčadi iznad nas. No, tu je i Liverpool koji je iza, ali u odličnoj je formi.'

Bilića sada čeka deset dana odmora pa završne četiri utakmice Premiershipa, od kojih je prva u gostima kod WBA.