MODRI DVOJAC NA TRIBINAMA

Bio je odličan u Rijeci, a Zajec zbog njega kuca na vrata prijatelja i dovodi u Dinamo

05.06.2024 u 09:44

Bionic
Reading

Dinamov dvojac, predsjednik Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić, bio je na utakmici između Slovenije i Armenije te gledao igrača kojeg bi rado vidjeli i u Maksimiru

Dvoboj između Slovenije i Armenije u utorak u Ljubljani uživo je pratio i Dinamov dvojac zadužen za sportske rezultate, predsjednik Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić.

Prema pisanju portala Ekipa 24, koji ima i fotografije s tribine na kojima su Zajec i Marić, njihova pažnje bila je usmjerena na 24-godišnjeg Adama Gnezdu Čerina, igrača Panathinaikosa, koji može igrati na sve tri pozicije veznog igrača, od defenzivca do ofenzivca, ali i središnjeg veznog.

Slovenski reprezentativac poznat je hrvatskoj javnosti iz vremena dok je nosio dres Rijeke, a bilo je to od 2020. do 2022. godine. Čerin je u Rijeku stigao iz Nuremberga, a Nijemci su ga dvije godine kasnije prodali u Panathinaikos za 650.000 eura. U dresu Rijeke igrao je 73 puta i zabio tri gola, te upisao deset asistencija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Prema pisanju slovenskog portala, Gnezda Čerin je najslabije plaćeni igrač Panathinaikosa, bez mogućnosti da mu Grci 'podebljaju' ugovor. I zato se nagađa da bi Slovenac mogao napustiti Atenu.

Tu priliku vidi Dinamo, koji pak s grčkim klubom ima sjajnu poveznicu preko Velimira Zajeca, pa vjerujemo da bi se taj transfer uistinu mogao i realizirati.