PRVI ČIN

Bitka za MAXtv Prvu ligu - Cibalia vs Slaven

23.05.2014 u 16:18

Bionic
Reading

U kvalifikacijama za prvoligaški status Slaven Belupo u nedjelju gostuje kod Cibalije (19 sati, Arenasport 1). Bit će to prvi od dva susreta (uzvrat 29. svibnja) koji će odlučiti o tome tko će biti deseti klub u MAXtv Prvoj ligi

Bliže se dani odluke za Cibaliju odnosno Slaven Belupo. Prva bitka je u nedjelju, a raspoloženje u vinkovačkoj momčadi popravila je činjenica da su im isplaćene neke zaostale plaće.

Gdje gledati utakmice?

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok ona traje nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Razgovaramo često u želji da svi igrači budu zadovoljni i da na ove dvije utakmice daju svoj maksimum. Primijećena je golema želja kod svih da se ostvari željeni cilj - povratak u prvoligaško društvo,' izjavio je za Glas Slavonije predsjednik Cibalije Zvonimir Hodak.

Iz vinkovačkog kluba potvrdili su da će utakmica biti humanitarnog karaktera, jer će sav prihod od prodaje ulaznica otići za stradale u poplavama.

U Slavenu isto vlada optimistična atmosfera. Koprivničani vjeruju kako će u MAXtv Prvoj ligi igrati i sljedeće sezone.

'Svjesni smo da u ovakvim utakmicama nema izrazitog favorita. Naša je prednost po mom mišljenju što smo zadnjih mjeseca dana stalo igrali 'kvalifikacije' jer smo se borili da ne budemo posljednji na ljestvici. Sada smo pred novim izazovom, možda najtežim nakon kojeg više nema popravka. Cijenim Cibaliju, dobra su momčad, ali isto tako vjerujem u igrače koje vodim,' kazao je trener 'farmaceuta' Elvis Scoria.