liga prvaka

Bjelica otkrio hoće li Petković startati i tko će stajati na golu protiv Salzburga

22.10.2024 u 19:15

Bionic
Reading

Trener Dinama, Nenad Bjelica, na službenoj konferenciji za medije u Salzburgu najavio je nadolazeću utakmicu Lige prvaka, u kojoj će se Modri sastati s Red Bull Salzburgom.

Bjelica je donio odluku da Bruno Petković ne bude u prvoj postavi.

'Volio bih da ga ne moramo koristiti, da ga odmorimo jer nas čeka težak ritam utakmica. Neće startati, možda će ući ako bude potrebno, ali bilo bi bolje da ga ne moramo koristiti', istaknuo je Bjelica. Što se tiče vratara, dodao je: 'Nevistić je bolje i vjerojatno će braniti.'

Iako Bjelica nije htio otkriti detalje oko sastava ili formacije, istaknuo je da je momčad spremna za izazov unatoč nedavnom remiju na Drosini s Istrom 1961 u SuperSport HNL-u (2:2).

'Pokušali smo oporaviti momčad zadnja tri dana. Atmosfera je dobra, osvježili smo se i očekujemo dobru utakmicu.'

Na pitanje može li crni niz Salzburga zavarati Dinamove igrače, Bjelica je bio jasan:

'Vjerujemo da u svakoj utakmici možemo napraviti nešto. Nema nepobjedivog protivnika, i mi ćemo imati svoju šansu.'

Unatoč njegovom dosadašnjem neuspjehu protiv Salzburga, gdje je u sedam utakmica doživio šest poraza, Bjelica je dodao: 'To mi je dodatan motiv. Želim da sada bude prvi put. Najvažnije je da se vratimo s tri boda.'

Što se tiče formacije za nadolazeći susret, Bjelica je zaključio: 'Vidjet ćete sutra što namjeravam!'

Ogled trećeg kola Lige prvaka počinje u 21 sati, a Bjelica neće sjediti na trenerskoj klupi Dinama već na tribinama. Naime, morat će odraditi kaznu s prošle utakmice kada je pocrvenio protiv Monaca. U tom zagrebačkom susretu Dinamo je osvojio prvi bod u Ligi prvaka odigravši 2:2. Prije toga je teško poražen kod Bayerna na minhenskoj Allianz Areni 2:9.

Standings provided by Sofascore