kada već pitate

Bogdanović kao iz topa ispalio ime najpoznatije osobe čiji broj ima u mobitelu

12.10.2024 u 12:39

Bionic
Reading

Bojan Bogdanović vratio se u Brooklyn Netse nakon osam godina, klub u kojem je 2014. započeo svoju NBA karijeru i gdje je igrao dvije i pol sezone prije nego što je bio razmijenjen u Washington.

Bojan Bogdanović (35) vratio se u Brooklyn Netse nakon osam godina, klub u kojem je 2014. započeo svoju NBA karijeru i gdje je igrao dvije i pol sezone prije nego što je bio razmijenjen u Washington.

Nakon toga nastupao je za Indianu, Utah, Detroit i New York, koji ga je ovoga ljeta razmijenio u paketu za Mikala Bridgesa.

Na prigodnom danu za medije hrvatski košarkaš odgovarao je na broj pitanja, a jedno od njih bilo je i koja je najpoznatija osoba čiji broj ima u imeniku. Bogdanović je odmah ispalio: 'Ivan Perišić'.

Poznato je da je Bogdanović veliki navijač Hajduka te da je u prijateljskim odnosima s Perišićem, koji je do kraja kolovoza bio član splitskog kluba.

Bogdanović će propustit početak sezone zbog operacije stopala koju je obavio još u proljeće, a od koje se još uvijek nije u potpunosti oporavio.