zaslužio je

Bojan Bogdanović doznao sjajnu vijest; evo koliko će zaraditi u sljedećoj NBA sezoni

30.06.2018 u 16:28

Bionic
Reading

Čelnici NBA momčadi Indiana Pacers potvrdili su kako će aktivirati drugu sezonu ugovora najboljeg hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića koji je u prošloj sezoni uz Victora Oladipa bio njihov najbolji igrač.

Babo ostaje u Indianapolisu! Sjajna je to vijest za našeg najboljeg košarkaša Bojana Bogdanovića (29) koji će odraditi još jednu sezonu u momčadi za koju je u prošloj zabijao 14.3 koševa uz 3.2 skoka i 1.2 asistencije za nešto više od 30 minuta na terenu po utakmici.

Baš je Bogdanović uz Victora Oladipa bio nositelj igre Pacersa koji s velikim ambicijama ulaze u sljedeću sezonu. Baš su zato vlasnici momčadi odlučili nagraditi Babu te su aktivirali drugu godinu njegovog ugovora prema kojem će hrvatski reprezentativac zaraditi čak 10.5 milijuna dolara!

  • +23
Kvalifikacije za SP u košarci 2019., Hrvatska - Rumunjska Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Kapetan hrvatske reprezentacije sad može u miru odraditi kvalifikacije za SP, našu reprezentaciju čeka izuzetno važna gostujuća utakmica s Rumunjskom. Pobjeda je jedina opcija ako želimo ostati u konkurenciji za plasman na SP, niti ne sumnjamo kako će Bojan biti još i motiviraniji...