sve je spremno

Boysi planiraju neviđenu koreografiju, apeliraju: Već tad budite svi na ulazima...

01.10.2024 u 17:30

Bionic
Reading

BBB-i su najavili veliku koreografiju za ovaj susret, ističući važnost njenog pravovremenog izvođenja

Dinamo i Monaco u srijedu u 21 sat igraju ključnu utakmicu Lige prvaka na Maksimiru. Monaco, koji je sezonu započeo sjajno, dolazi u Zagreb nakon pobjede nad Barcelonom u prvom kolu Lige prvaka rezultatom 2:1, a u francuskom prvenstvu drži drugo mjesto iza PSG-a.

S druge strane, Dinamo se trenutno nalazi na dnu ljestvice Lige prvaka s najlošijom gol-razlikom od -7, što je posljedica teškog poraza od 9:2 u prvom kolu protiv Bayerna. Za razliku od tog susreta, Dinamo će sada voditi Nenad Bjelica, koji se vratio na klupu nakon smjene Sergeja Jakirovića, i imat će podršku domaće publike, predvođene navijačkom skupinom Bad Blue Boys (BBB).

  • +26
Dinamo - Lokomotiva (28.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Za utakmicu protiv Monaca spremamo koreografiju koja zbog svoje simbolike ne smije kasniti jer se podiže u trenutku kad igrači izlaze na teren. Tribine se otvaraju 2 sata prije početka utakmice i već tad budite svi na ulazima, sva mjesta moraju biti popunjena da koreografija u potpunosti uspije! SVI NA SJEVER!' poručili su Boysi svim navijačima uoči ovog važnog dvoboja.