laka pobjeda

Brazilci se poigrali s 'klokanima', zabili su im već nakon 10 sekundi igre

13.06.2017 u 15:24

Bionic
Reading

Gotovo 50.000 navijača u Melbourneu je pratilo prijateljski susret Australije i Brazila. Domaćin se nije iskazao, primio je četiri laka gola, prvi već nakon samo 10 sekundi igre...

Australci na svom terenu sigurno nisu očekivali ovakvu blamažu protiv oslabljene reprezentacije Brazila u kojoj nije bilo prve zvijezde Neymara.

Kapitulirali su 'klokani' već nakon 10 sekundi igre... Bailey Wright loše je reagirao na svojoj polovici, dodao je loptu Giulianu. Ovaj je proigrao Diega Souzu koji je lako svladao domaćeg golmana Langeraka. Pokušali su Australci uzvratiti, no dojam je kako su ipak za klasu ili dvije lošija reprezentacija i od ove kombinirane momčadi Brazila.

Drugi je gol pao u 61. minuti. Coutinho je izveo korner, glavom je pucao David Luiz, no njegova je lopta 'zapela' na gredi, a u gužvi se na odbijenu loptu najbolje snašao Thiago Silva koji zabija za 2:0.

Na 3:0 je u 75. minuti povisio Taison nakon što mu je petom asistirao raspoloženi Willian. Priču je zaključio onaj koji je i započeo, u posljednjim trenucima utakmice za 4:0 glavom je zabio Diego Souza nakon sjajnog kornera kojeg je izveo Willian.