psk_2

OPEt O SUĐENJU

Bruno Marić: Neka hulja je htjela osramotiti Hrvatsku, pa je pustila VAR snimke

  • Luka Kostić
  • Zadnja izmjena 12.07.2024 19:21
  • Objavljeno 12.07.2024 u 19:07
Bionic
Reading

Bivši šef hrvatskih sudaca gostovao je na HRT-u i komentirao niske standarde suđenja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Smatra da su hrvatski suci zaslužili više prilika i kod kuće i u Europi

Nekadašnji sudac i predsjednik Komisije nogometnih sudaca Bruno Marić gostovao je u HRT-ovoj emisiji Studio 4. Bivši šef hrvatskih sudaca pritom je komentirao suđenje na Euru, ali i stanje u hrvatskom nogometu.

'Ne možemo biti zadovoljni suđenjem u završnoj fazi, niti slučajno. Suci su podbacili, da tako kažem, zbog pretjeranog umora, pretjerani dril te neprimjerena priprema. Na tom Europskom prvenstvu i Svjetskom prvenstvu bi oni koji delegiraju, trebali se okrenuti i na manje države. Pa i prema Hrvatskoj', istaknuo je.

  • +66
Nizozemska - Engleska, polufinale EURO 2024.; 10.7.2024. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Smatra da je Nizozemska oštečena

'Osobno, uopće ne dovodim u pitanje, ono za mene nije kazneni udarac. Ali da je VAR soba propustila analizirati prethodni incident, a to je dodir lopte i ruke. To je bilo netom kaznenog udarca. Nisu reagirali i rekli da to ne može biti kazneni udarac. Jako, jako gruba pogreška', smatra.

'To je bila pogreška koja je izravno utjecala na plasman nekoga u finale Eura. Mislim da u Hrvatskooj postoje bolji suci od Felixa Zwayera i od nekih drugih koji sude. A naši suci nikada nisu dobili priliku', rekao je.

Afera VAR leaks

'Ja smatram da pravi Hrvat navija i za Hajduk i za Dinamo i za Rijeku i Slaven Belupo ili bilo koji hrvatski klub u Europi. Poručujem HNS-u da moramo vjerovati više našim sucima, dovođenjem stranaca radimo protiv sebe. Neka hulja je, s ciljem da osramoti hrvatsko društvo i nogomet, pustila snimke iz VAR sobe', zaključio je.

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal