psk_2

sve je spremno

Carvajal objasnio zašto će nakon utakmice tražiti Modrića, a poslao je i upozorenje

  • Janko Badrić
  • Zadnja izmjena 12.06.2024 12:45
  • Objavljeno 12.06.2024 u 12:41
Bionic
Reading

Suigrači iz Los Blancosa, Carvajal i Modrić susrest će se na Euru u prvoj utakmici skupine B. Legendarni bek Furije za kapetana Vatrenih ima samo riječi hvale te mu je jasno da će Modrić dirigirati tempo

Dani Carvajal i Luka Modrić zajedno su ključni dio uspjeha Real Madrida od 2013. godine. Carvajal je došao u klub nakon jedne sezone provedene u Bayeru Leverkusenu, pridruživši se Modriću, koji je već bio u Realu od 2012. godine.

Njih dvojica su od tada zajedno osvojili sve što se osvojiti može, uključujući rekordnih šest Liga prvaka, La Liga naslova, Kupova kralja, i drugih prestižnih natjecanja. Modrić, koji će u rujnu proslaviti 39. rođendan, ima jedan trofej više od Carvajala jer je 2012., u svojoj prvoj godini s klubom, osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo, dok 32-godišnji Carvajal tada još nije bio član Real Madrida.

Hrvatska i Španjolska sastat će se u Berlinu, s početkom u 18 sati, kako bi odigrali prvu utakmicu skupine B na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Ovaj susret izaziva veliku pažnju jer će se na terenu naći suigrači iz Real Madrida, Dani Carvajal i Luka Modrić, ali ovoga puta kao protivnici.

Upitan o svojim očekivanjima od tog susreta, Carvajal je u intervjuu za Marcu pohvalio hrvatskog veznjaka i istaknuo ga kao ključnog igrača hrvatske reprezentacije te naglasio kako Luku nikada ne smijete otpisivati. Carvajal je rekao:

'Ako Luka odigra jednu od onih svojih utakmica u problemu smo. Nekako se nadam da neće... Bit će poseban osjećaj boriti se s njim na Europskom prvenstvu. Pokušat ću zamijeniti dres s njim', kazao je Carvajal poslavši tako svojim suigračima jasno upozorenje

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal