poludio je

Cassano nije uvrstio Ronalda u TOP 10, a onda mu je CR7 poslao poruku

10.10.2024 u 17:09

Bionic
Reading

Antonio Cassano, bivši talijanski nogometaš i nekadašnji igrač Real Madrida, otkrio je da ga je Cristiano Ronaldo osobno kontaktirao nakon što ga Cassano nije uvrstio među svojih deset najboljih igrača svih vremena.

Gostujući u podcastu Gianluce Gazzolija, Cassano je rekao kako je Ronaldo reagirao na tu odluku.

Cassano je ispričao da ga je Ronaldo nazvao dok je Portugalac još igrao za Real Madrid, a poziv je stigao s pozivnog broja Španjolske.

'Vidio sam broj s pozivnim brojem 0034 na svom mobitelu, a zatim sam dobio poruku s popisom svih njegovih osvojenih naslova, golova i statistika. Poslao mi je glasovnu poruku: Opet me ne poštuješ. Zabio si samo 150 golova i osvojio četiri trofeja', rekao je Cassano.

Cassano, poznat po svojim kontroverznim izjavama i ponašanju, često je kritizirao Ronalda. Nedavno je čak izjavio: 'Cristiano Ronaldo ne zna igrati nogomet. Može zabiti 3.000 golova, ali me ne zanima. Igrači poput Higuaina, Aguera, Benzeme, Lewandowskog, Ibrahimovića i Suareza znali su kako se uklopiti u tim i surađivati sa suigračima.'

Cassano je igrao za Real Madrid od 2006. do 2008. godine. Imao je tek 29 nastupa, zabio je četiri gola te ostvario tri asistencije. Za usporedbu, Ronaldo je za Real Madrid postigao 450 golova u 438 utakmica, čime je postao jedna od najvećih legendi kluba.