BERLUSCONI IM POMAŽE

Chelsea i Abramovič nagovaraju Ancelottija

12.05.2009 u 11:50

Bionic
Reading

Predstavnici Chelseaja sastali su se sa trenerom AC Milana Carlom Ancelottijem kako bi ga nagovorili da preuzme engleskog prvoligaša, objavili su u utorak britanski mediji. Istovremeno, po sadašnjem treneru Milana 'raspalio' je Berlusconi

Sastanak je održan u Milanu, ali još je neizvjesno hoće li Ancelotti prihvatiti ponudu Chelseaja. Ancelotti ih je odbio prošlog ljeta, a i nedavno je izjavio da bi želio ostati na San Siru.

No, vlasnik Chelseaja Roman Abramovič odlučan je u namjeri da dovede Ancelottija, jer smatra da bi jedino on mogao kvalitetno naslijediti privremenog trenera Guusa Hiddinka, koji se vraća obvezama ruskog izbornika. U prilog Englezima ide i izjava talijanskog premijera i vlasnika Milana Silvija Berlusconija. Naime, do Ancelottija je stigao Berlusconijev komentar kojeg je dao tijekom neformalnog razgovora sa talijanskim turistima u egipatskom ljetovalištu Sharm el-Sheikh.

'To što smo ove sezone ostali bez naslova prvaka je isključivo Ancelottijeva krivnja. Sa igračima koje imamo trebali smo biti rame uz rame sa Interom', kazao je Berlusconi, kojeg je citirala današnja La Repubblica.