I VELIKI SE MUČE

Chelsea 'zapeo', zahuktali Real srušio klupski rekord

29.11.2014 u 23:15

Bionic
Reading

Vodeći sastavi Primere i Premiershipa Chelsea i Real Madrid nisu primili gol tijekom svojih subotnjih prvenstvenih ogleda, no nisu uspjeli upisati maksimalan učinak. Real je uspio svladati Malagu, te su tako 'kraljevi' srušili veliki rekord svoga kluba

Chelsea je gostovao kod Sunderlanda, kojega vodi njihova bivša legenda Gustavo Poyet, i dvoboj je završio sa 0:0. Moćni Mourinho stroj naletjeo je na dobro posloženog domaćina koji je tijekom čitavog susreta odlično parirao vrlo vjerojatnom skorom prvaku Engleske.

Iako mogu biti zadovoljni i s jednim osvojenim bodom, u Sunderlandu imaju legitimno pravo žaliti i za preostala dva obzirom da su u završnici dvoboja imali dobre prilike za trijumf koji bi ujedno bio i prvi poraz Mourinhovih trupa ove sezone. Ipak, završilo je bez pogodaka.


Bolji učinak imao je madridski Real koji je u gostima kod mlage slavio sa 2:1 U 16. uzastopnoj pobjedi 'kraljeva' u svim natjecanjima, što je novi rekord slavnog kluba, zabili su Benzema i Bale (u samoj završnici), a Ronaldo je idealnim dodavanjem za 1:0 obilježio i ovaj dvoboj što je potvrdio i trener Ancelotti.


'Čudno je kad ne zabije, ali njegovo dodavanje prelomilo je ovaj težak dvoboj. Sada ću za ovaj rekord i ja primati čestitke, ali činjenica je da vodim fantastičnu grupu nogometaša koji ponekad izgledaju kao stroj na terenu,' kaže Ancelotti.