ODJECI PORAZA

Cijela regija piše o Dinamovoj sramoti: Kolaps, šok, bruka...

06.10.2023 u 08:00

Bionic
Reading

Poraz Dinamo na Kosovu kod Ballkanija odjeknuo je regijom.

Podsjetimo, Modri su u 2. kolu kvalifikacija poraženi od Ballkanija u Prištini 2:0, a o sramoti Zagrepčana raspisali su se i mediji u regiji.

  • +7
Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige Izvor: Pixsell / Autor: Marko lukunic/PIXSELL

Srpski B92 donosi tekst naslovljen, 'Kolaps Dinama u Prištini', dok je re Kurir utakmicu popratio s izvještajem 'Bruka Dinama u Prištini, Ballkani održao Zagrepčanima nogometnu lekciju. 'Šok na Kosmetu, Dinamo pao u Prištini', piše Blic te navodi da su Dinamo i Ballkani bratski klubovi, no kako je Dinamo ipak s Kosova otišao praznih ruku.

Slične reakcije stižu i iz Bosne i Hercegovine. Tamošnji portal Sportsport.ba bio je nemilosrdan prema Modrima: 'Bruka Jakirovića i Dinama na Kosovu, katastrofa Modrih,'

I istom tonu je i tekst objavljen na Klix,ba: 'Dinamo doživio šok na Kosovu, Ballkani srušio favoriziranu Jakirovićevu ekipu'. trener Dinama Sergej Jakirović se ispričao navijačima i najavio kao će odluku ostaje li ili odlazi s klupe Modrih donijeti tijekom petka.

Standings provided by Sofascore