NOVA AVANTURA

Ćiro ide u Kinu: Kada vidim koliki novac dobivam…

07.01.2014 u 21:28

Bionic
Reading

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, neuništivi Ćiro Blažević, ipak na kraju nije preuzeo treniranje drugoligaša Solina. Vijest mirisa senzacije trajala je kratko, a 'trener svih trenera' karijeru će nastaviti u dalekoj Kini

Vijest koja je zvučala kao znanstvena fantastika – Ćiro Blažević preuzet će treniranje drugoligaša Solina. I bio je legendarni Ćiro u Solinu na razgovoru s čelnicima drugoligaša, no na kraju do dogovora nije došlo. Razlog što 'brak' nije sklopljen nije financijski već uvjeti rada.

'Solin nema mogućnosti za realizaciju priprema koji u suvremenim uvjetima zahtijevaju kamp u kojem bi se kontrolirao odmor i prehrana igrača. Odlazim iz Solina s dojmom drugačijim od onih na koje sam naučio, jer nogometni svijet nije osobito čestit, ali ljudi u Solinu su iznimno čestiti i razumni i shvatili su moje razloge', kazao je Ćiro Blažević okupljenim novinarima.

Za legendarnog 'trenera svih trenera' ovo nije kraj trenerskog puta. Za RTL je Ćiro najavio svoj odlazak u daleku Kinu.

'Najvjerojatnije u veljači idem u Kinu, kad si pomislim koliko novaca dobivam, nije mi ništa teško', rekao je Ćiro, a navodno bi ponovno trebao otići u Šangaj, klub koji je već vodio.