nije im lako

Coppitelli nakon remija u posljednjim sekundama: Očito moramo nešto bolje napraviti

09.08.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Trener je svjestan je naš da su nesretno ispustili prednost pa je umjesto 1:0 na kraju završilo neriješenim rezultatom

Federico Coppitelli bio je razočaran nakon utakmice sa Zirom, u kojoj Osijek nije uspio ostvariti pobjedu, iako je to po prikazanoj igri zaslužio. Trener je svjestan da je ekipa nesretno ispustila prednost, što je rezultiralo remijem umjesto pobjedom od 1:0. Svi su ostali u šoku zbog toga što je protivnik izjednačio iz jedanaesterca neposredno prije posljednjeg sučevog zvižduka. Azerbajdžanski tim došao je do rezultata koji su vjerojatno priželjkivali prije dolaska na Opus Arenu.

'Teško je prihvatiti ovakve rezultate u posljednje dvije utakmice. Posebno jer smatram da protivnik nije imao stvarne prilike za postizanje pogotka sve do dosuđenog penala. Naša ekipa odigrala je odlično, naročito u prvom poluvremenu, kada smo u potpunosti kontrolirali igru. No, takav je nogomet. Moramo priznati da smo napravili greške koje su nas skupo koštale. Ovo su situacije u kojima se svaka pogreška plaća. Iako smo mlada ekipa, moramo brže sazrijevati ako želimo ostvariti rezultate. Danas smo zaslužili pobijediti, i žao mi je što nismo uspjeli', rekao je Coppitelli.

  • +16
3. pretkolo Konferencijske lige, Osijek - Zira (8.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov

Preostaje nam uzvratna utakmica za tjedan dana u Bakuu, i jasno je da obje ekipe i dalje imaju podjednake šanse za prolazak u play-off Konferencijske lige.

'Smatram da će bolja ekipa nakon dvije utakmice proći dalje. Svjesni smo da nas čeka težak zadatak, jer jedan gol nije ono što čini ključnu razliku. Moramo brzo napredovati, posebno s obzirom na golove koje smo primili dosad. Vjerujem da ćemo to uspjeti', dodao je Coppitelli.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport