SERIE A

Cristiano Ronaldo napokon zabio; pogledajte golove Portugalca za slavlje Juventusa

16.09.2018 u 17:06

Bionic
Reading

U četvrtom kolu talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je pred svojim navijačima svladao Sassuolo 2:1 zahvaljujući golovima Cristiana Ronalda

'Stara dama' nastavila je savršeni učinak u prvenstvu. Aktualnog prvaka je do četvrte pobjede u isto toliko utakmica odveo Cristiano Ronaldo. Da, Portugalac je napokon zabio prve golove za svoju novu momčad u službenom susretu od kada je ovo ljeto došao iz Reala.

Prvijenac je stigao u 50. minuti, kada je iz blizine u mrežu pospremio odbijanac od grede, a vodeć gol burno je proslavio s Marijom Mandžukićem koji je na terenu bio od od početka pa do 61. minute kada je zamijenjen.

Juventus - Sassuolo 1:0, C. Ronaldo Izvor: Društvene mreže

Ronaldo je do drugog gola došao u 65. minuti. Can je povukao kontru i precizno dodao za Portugalca koji je iskosa pogodio za 2:0 Juventusa.

Juventus - Sassuolo 2:0, C. Ronaldo Izvor: Društvene mreže

Počasni gol za goste bilo je djelo Khoume Babacara u prvoj minuti sudačke nadoknade u kojoj je Douglas Costa napravio veliku glupost. Igrač domaćina ušao je u raspravu s Federicom Di Francescom. Nakon nekoliko razmijenjenih riječi Costa je pljunuo suparnika pa je zahvaljujući VAR-u isključen.

  • +6
Cristiano Ronaldo Izvor: Pixsell / Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL