TEŽAK PORAZ

Đalović nakon teškog poraza usporedio Olimpiju s Real Madridom: Noćna mora

29.08.2024 u 22:29

Bionic
Reading

Rijeka je protiv Olimpije doživjela najteži poraz u povijesti europskih natjecanja (0:5). Oprostila se od Europe u playoffu Konferencijske lige

Rijeka je ispala iz Europe; na Stožicama je doživjela najteži poraz u povijesti europskih natjecanja, izgubila je 0:5 od Olimpije, koja će zasluženo u Konferencijsku ligu.

Rijeka je već u prvom poluvremenu primila četiri komada i tu je bilo jasno da je priči kraj, a utakmica se odužila za gotovo pola sata jer su u 60. minuti gostujući navijači prekinuli utakmicu. Nakon teškog poraza, za MAXSport je prve dojmove dao vidno razočarani trener Rijeke, Radomir Đalović:

'Bila je ovo noćna mora. Ispričavam se svima kojima Rijeka nešto znači. Izgledalo je kao da igramo s Real Madridom. Obrana koja u prvestvu nije dobila, primila je gol u drugoj minuti. Nitko od igrača ne može vjerovati što im se dogodilo. Što sam rekao na poluvremenu? Da pokažu da su muškarci, da napravi faul! Nekima glave nisu tu. Franjo Ivanović je odigrao posljednju utakmicu, riskirao je transfer i karijeru. Želio je, ali u glavi nije bilo tu.'

  • +34
Neredi u Ljubljani, Armada bakljada, Olimpija - Rijeka, 29.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Joze Suhadolnik / Delo

'Slijedi Dinamo. Ako igrači sami ne mogu naći motiv i pokazati da je ovo bio košmar. Ne možeš igrati najvažniju utakmicu i gubiti u prvoj minuti. Možda nam nedostaje jedan karakterniji igrač, koji može sve držati na okupu. Od napadača sada imamo samo Andrića, kojem još treba vremena. To nije poraz sportske politike. Dogodio se Jose Obregon, a nije se znalo da će Ivanović otići. Ali uvjeren sam da će klub naći drugog napadača', zaključio je.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport