KONFERENCIJSKA LIGA

Đalović upozorio uoči Olimpije: Znam skoro sve o njima, ali...

19.08.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Rijeka u četvrtak na Rujevici igra prvi susret play-offa za ulazak u Konferencijsku ligu. Suparnik će joj biti Olimpija iz Ljubljane

Rijeka nakon ispadanja od Elfsborga ima posljednju šansu da izbori grupnu fazu jednog UEFA-inog natjecanja. U četvrtak na Rujevici igra prvu utakmicu play-offa za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige. Suparnik je Olimpija iz Ljubljane.

Uoči susreta, stanje u momčadi komentirao je Radomir Đalović, trener koji je na Rujevici naslijedio Željka Sopića:

'Rekao sam igračima da moraju zaboraviti na utakmicu čim smo se vratili iz Švedske. Pokazali su svoj odgovor na fenomenalan način: zabili su četiri gola, imali puno prilika i, iako su mladi, pokazali da su sjajni', rekao je novi trener Rijeke.

'Šansu protiv Elfsborga propustili smo na Rujevici, čini mi se. Da smo imali prednost pred uzvrat, sve bi bilo drugačije. Što se tiče igranja na Rujevici, mladi igrači trebaju navijače i podršku, onda im je lakše. Bila je fenomenalna energija, svi su bili kao jedan, tako želim da naša Rijeka izgleda', dodao je.

Kaže kako vrlo dobro poznaje suparnika:

'Znam skoro sve o njima: ozbiljna su ekipa koja još nije izgubila, a jučer je primila samo dva gola. Uigrani su i mladi, imaju novog trenera, ali da nam je netko rekao da će nam na putu stajati Olimpija, svi bismo prihvatili. Neće biti lako, ali pozivam navijače da dođu i budu uz nas, da napravimo dobar rezultat na Rujevici.'

'Pobijedili su Sheriff s 3:0 i 1:0, a recimo Elfsborg se mučio protiv Sheriffa. Ja ipak vjerujem da ćemo mi biti pravi. Naporan je ovo ritam, ali uspjet ćemo. Nadamo se da će nas ovo dovesti tamo gdje želimo biti', zaključio je.

  • +30
Elfsborg - Rijeka, Europska liga, 3. pretkolo, 15.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Jorgen Jarnberger/Bildbyran/PIXS