GLEDAJTE UŽIVO (19 SATI)

Dan odluke! Tko će igrati u MAXtv Prvoj ligi?

29.05.2014 u 11:09

Bionic
Reading

Slaven Belupo i Cibalia danas (19 sati, Arenasport 1) na Gradskom stadionu u Koprivnici igraju drugu kvalifikacijsku utakmicu nakon koje ćemo saznati desetog sudionika MAXtv Prve lige za sljedeću sezonu

Stigao je dan odluke za koprivničke i vinkovačke nogometaše i navijače. Prvi dvoboj završio je 2:2 te je sve ostalo otvoreno. Sigurno nas čeka dramatična utakmica nakon koje će jedna momčad slaviti to što će u sljedećem prvenstvu biti dio elitnog razreda hrvatskog nogometa.

Trener 'farmaceuta' Elvis Scoria je do utakmice s igračima bio u izolaciji izvan Koprivnice.

Gdje gledati utakmicu?

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmicu možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmicu na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok ona traje nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Imamo jako dobar rezultat iz prvog susreta (2:2) koji nam daje veliku prednost. Nemamo pravo ni na kakav propust, potpuno smo spremni i uvjeren sam da će konačan ishod biti povoljan za nas te da ćemo i dalje biti prvoligaši. Svjesni smo da je to vrlo težak susret u kojem moramo dati sve od sebe, pokazati koliko vrijedimo i uz maksimalnu borbenost ostvariti rezultat koji želimo', rekao je Scoria, a može računati na sve svoje najbolje igrače.

Naravno, s optimizmom u Koprivnicu dolazi i Cibalia.

'Utakmica je otvorena, bez obzira na to što Belupu bolje odgovora ovaj rezultat. Nadam se da ćemo biti puno oprezniji i pametniji te da smo izvukli pouku iz prvog susreta. Moramo biti koncentrirani da ne primimo prvi gol. Postavit ćemo se muški i otresito jer nemamo više što za izgubiti, već gubimo i sve je svedeno na jednu utakmicu. Bit će dobra atmosfera i igrači moraju pokazati najbolje od sebe u ovom trenutku kako bi izborili Prvu ligu', jasan je bio trener Vinkovčana Stanko Mršić.

Dodajmo kako u Slavenu očekuju punu tribinu, a kao što smo već pisali, utakmica je humanitarnog karaktera kako bi se pomoglo žrtvama poplava koje su pogodile Slavoniju.