NOVI SPONZOR KLUBA

Dan uoči najvećeg hrvatskog derbija, Dinamo 'potpisao važnog igrača'

12.09.2024 u 15:59

Bionic
Reading

Dinamo ovog petka (20 sati, MAXSPort 1, MAXtv) dočekuje Hajduk u sklopu 6. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, a dan uoči najvećeg hrvatskog derbija, iz zagrebačkog su se kluba pohvalili 'potpisom' još jednog važnog 'igrača'

GNK Dinamo s ponosom objavljuje kako je ostvario novo sponzorstvo s RALU Logistikom, renomiranom tvrtkom koja svojim partnerima osigurava vrhunsku logističku uslugu. Početak nove suradnje u sklopu koje je RALU Logistika postala jedan od glavnih partnera kluba, dodatno potvrđuje našu predanost suradnji s vodećim tvrtkama u svojim industrijama, koje dijele našu strast za izvrsnost i visoke standarde poslovanja.

RALU Logistika jedna je od najvećih neovisnih logističkih kompanija u regiji, a svojim klijentima omogućuje da se u potpunosti fokusiraju na svoj 'core' business, istovremeno osiguravajući efikasnost i konkurentnost na tržištu. Tvrtka okuplja i razvija vrhunske profesionalce u području integriranih logističkih usluga, što je temelj najviše kvalitete usluge koju svakodnevno pružaju svojim cijenjenim partnerima, a poslovni opus koji je tvrtka izgradila u svojih 35 godina poslovanja najbolji je dokaz da RALU Logistika teži izvrsnosti i najvišem stupnju kvalitete.

'Nedavno su mi moji suradnici prenijeli podatak koji su saznali na UEFA kongresu kako u posljednjih dviju godina većina sponzorskih ugovora nogometnih klubova se potpisuje s tvrtkama koje se bave logističkim poslovima. Drago mi je da i mi u Dinamu i kolege u RALU Logistici prate ove trendove i da smo vrlo brzo vidjeli benefite ove suradnje. S RALU Logistikom dijelimo viziju napretka i inovacija, i s velikim entuzijazmom ulazimo u ovu novu fazu suradnje', izjavio je predsjednik GNK Dinamo Velimir Zajec po potpisivanju novog poslovnog partnerstva, a prenosi službena stranica kluba.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Veliko nam je zadovoljstvo što RALU Logistika postaje ponosni partner GNK Dinamo, kluba s bogatom tradicijom i značajnim uspjesima na terenu. Kao kompanija posvećena izvrsnosti i predanosti u području logistike, prepoznajemo iste vrijednosti i u Dinamu. Vjerujemo kako će naše partnerstvo pridonijeti daljnjem razvoju kluba, a Dinamu želimo puno uspjeha u nadolazećim utakmicama', izjavio je predsjednik Uprave RALU Logistike, Mario Mesaroš.

GNK Dinamo nastavlja graditi jake veze s uspješnim poslovnim subjektima, a ovo je partnerstvo samo još jedan korak naprijed u našem nastojanju da budemo ne samo lider na sportskom terenu, već i u zajednici poslovnih suradnji.