sve zbog koronavirusa

Dani Olmo i Red Bull Leipzig našli su se pred nepremostivim problemom; nitko ne zna što ih čeka...

02.02.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Nogometaši njemačkog Red Bull Leipziga za dva su tjedna, 16. veljače, na svom terenu u osmini finala Lige prvaka trebali ugostiti Liverpool. No, pojavio se u ovom trenutku nepremostivi problem zbog kojeg se ne zna gdje će se ovaj susret igrati, ako do njega uopće i dođe...

Prva utakmica osmine finala između Red Bull Leipziga i Liverpoola na rasporedu je 16. veljače u Leipzigu, ali kako sada stvari stoje, Red Bull će 'redse' morati ugostiti negdje izvan Njemačke.

Naime, njemačka Vlada je do 17. veljača zabranila sve dolazne letove iz Velike Britanije, tako da ne postoji nikakva mogućnost da Liverpool sleti u Njemačku.

Prema posljednjim pisanjima njemačkih medija, Red Bull Leipzig, za koji igra i nekadašnja zvijezda zagrebačkog Dinama Dani Olmo, bi mogao Liverpool ugostiti u Salzburgu na stadionu 'bratskog kluba' iz Austrije. No, i tu je problem s obzirom na to da RB Salzburg 18. veljače na istom stadionu u šesnaestini finala Europske lige igra sa Villarrealom.

  • +8
RB Leipzig - Borussia Dortmund 1:3 Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Kao još jedna od opcija spominje se i stadion u Beču, a u kombinacijama su i neki stadioni u Švicarskoj.

U ovom je trenutku teško za povjerovati da će Vlada u Njemačkoj popustiti mjere ili napraviti iznimku te pustiti 'redse' da slete na njihov teritorij prije 17. veljače. Iz UEFE tvrde kako rade sve da se ova utakmica odigra, no za sada se ne zna gdje...