nešto neviđeno

Debitant s dva gola osigurao najveću ocjenu; ovo je momčad osmog kola!

01.10.2024 u 11:16

Bionic
Reading

U 8. kolu SuperSport HNL-a istaknuli su se brojni pojedinci svojim vrhunskim nastupima, a momčad kola donosi pregršt igrača koji su svojim izvedbama oduševili navijače

Na vratima se istaknuo Ivan Lučić iz Hajduka s ocjenom 7.3, čiji su sigurni nastupi pomogli njegovoj momčadi da sačuva stabilnost u obrani. Obrambena linija bila je čvrsta, a predvodio ju je Raul Torrente iz Dinama s najvišom ocjenom kola – 8.8. Uz njega su u obrani briljirali Niko Galešić iz Rijeke s ocjenom 7.8 te Agyemang Morrison iz Istre 1961 s ocjenom 7.6.

Vezni red donio je mnoštvo kreativnosti i sigurnosti. Jurica Pršir iz Gorice bio je ključan igrač u sredini terena, zaradivši ocjenu 7.9, dok je Martin Baturina iz Dinama nastavio svoju odličnu formu s ocjenom 8.0. Alen Grgić iz Slaven Belupa bio je neizostavan faktor u sredini terena s ocjenom 7.9, a Petar Pusić iz Varaždina (7.6) i Luka Mamić iz Rijeke (7.7) mu prave društvo u veznom redu momčadi kola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U napadu su dominirali Arnel Jakupović iz Slaven Belupa s impresivnom ocjenom 8.5 i Bruno Petković iz Dinama s ocjenom 8.0, koji je obilježio kolo prekrasnim golom iz slobodnjaka.

Team of the Week provided by Sofascore
  • +26
Dinamo - Lokomotiva (28.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek