MADRIDSKI DERBI

Vini u žestokom okršaju s Atléticovim kapetanom: Imam dvije Lige prvaka, ti nemaš ništa

01.10.2024 u 10:12

Bionic
Reading

Real Madrid i Atlético podijelili su bodove u gradskom derbiju na Metropolitanu, a posebno je zaiskrilo između Vinicijusa Juniora i domaćeg kapetana, Kokea

Atlético i Real Madrid odigrali su intenzivni i dramatični gradski derbi na Metropolitanu u nedjelju navečer. Utakmica je završila 1:1, nakon što je Angel Correa spasio domaćina od poraza duboko u sudačkoj nadoknadi.

Međutim, susret je obilježio i žestok verbalni okršaj između iskusnog Atléticovog kapetana Kokea i zvijezde Madrida, Viniciusa Juniora. Sraz je počeo kada je Koke optužio brazilskog reprezentativca za simuliranje, a nastavio kada je potonji žestoko odgovorio Kokeu:

'Ti nemaš ništa, a ja imam dvije Lige prvaka. Da, dvije, a ti nemaš niti jednu. Izgubio si dva finala, ja sam oba puta pobijedio. Loš si pa gubiš, ja nisam pa pobjeđujem, zato i igram za Real Madrid.'

Koke je Brazilcu ironično pljeskao, a ubrzo su duel prekinuli Luka Modrić i Jude Bellingham, pa su se dvojica nogometaša udaljila. Vini se, naravno, referira na finala koje je Koke izgubio 2014. i 2016., oba puta protiv gradskog rivala, jednom nakon produžetaka, drugi puta nakon penala.