nije mogao izdržati

Demoliranje Reala u svlačionici proslavio s cigaretom; snimka oblaka dima je postala viralni hit

27.10.2024 u 15:19

Bionic
Reading

Poljski golman Wojciech Szczęsny proslavio je pobjedu Barcelone nad Real Madridom na specifičan način – zapalivši cigaretu u svlačionici Santiago Bernabeua.

Szczęsny je poznat kao strastveni pušač i taj svoj 'hobi' nije krio ni tijekom profesionalne karijere, unatoč kritikama koje su mu zbog toga upućivane. Slavljeničku atmosferu nakon trijumfa nad najvećim rivalom odlučio je obilježiti na sebi svojstven način – dok su se njegovi suigrači veselili, on je u pozadini zapalio cigaretu, a na videosnimci se vidi 'oblak' dima koji ga okružuje.

Ovaj njegov potez postao je pravi hit na društvenim mrežama, a korisnici ne prestaju dijeliti snimku poljskog golmana koji je tek nedavno stigao na Camp Nou.

Szczęsny se ovog ljeta povukao iz profesionalnog nogometa, no zbog ozljede prvog vratara Barcelone, Marca-Andrea ter Stegena, odlučio je prekinuti mirovinu i vratiti se na teren. Ipak, zasad nije upisao nijedan nastup za katalonski klub jer prednost na golu trenutačno ima mladi Inaki Pena, prema odabiru trenera Hansija Flicka.

Standings provided by Sofascore