ZVIJEZDA U ZAGREBU

Derrick Rose postaje 'kum' terena na Tuškancu

24.06.2013 u 19:14

Bionic
Reading

Adidas u sklopu najveće globalne košarkaške turneje dosad priprema iznenađenje u Zagrebu - NBA superzvijezda i igrač Chicago Bullsa Derrick Rose će 9.srpnja posjetiti Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu, družiti se s fanovima te otvoriti legendarni košarkaški teren na Tuškancu, koji će za tu priliku obnoviti Adidas Croatia

D Rose će dan započeti posjetom Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića, gdje će održati i konferenciju za novinare te odati počast velikanu hrvatske košarke. Među poznatim košarkaškim imenima, službeni domaćini Derricku Roseu će tijekom posjeta biti naš uspješni NBA košarkaš Gordan Giriček i ženska reprezentativka Antonija Mišura.

Glavni cilj Adidasove NBA turneje je promovirati košarku među mladima i približiti im njihove košarkaške idole, stoga će D Rose dio dana posvetiti obožavateljima, koji upoznavanje s NBA zvijezdom mogu osvojiti putem aplikacije na facebook stranici Adidas basketball ili natjecanja u slobodnim bacanjima koja će se održati u Adidas shopovima 29. lipnja i 6. srpnja. Derrick Rose će se s užim krugom odabranih fanova družiti u Adidas shopu u Ilici, a veći broj fanova osvojit će ulaznice za događanje povodom otvaranja terena na Tuškancu.

D Rose će posjet Zagrebu okruniti događanjem na zagrebačkom Tuškancu, gdje će postati 'kum' legendarnom košarkaškom terenu koji obnavlja Adidas. Na terenu gdje su nekada igrali velikani Lokomotive, kasnije Cibone, D Rose će biti dio revijalne utakmice između kadetsko-juniorskih sastava hrvatske reprezentacije i KK Cibone te tako dati poticaj domaćim mladim nadama i razvoju hrvatske košarke.