GDJE OTVARAJU GODINU?

Dinamo: Članovi izglasali prvu odluku, upitna 'nova Cibona'

09.01.2015 u 07:03

Bionic
Reading

Malonogometaši Dinama uživaju u gotovo savršenoj polusezoni koja je iza njih, no nema puno vremena za veselje kapetana Đulvata i suigrača jer slijedi najveći izazov u povijesti mladog kluba

Nakon osvojenog regionalnog Kupa sjever MNK futsal Dinamo plasirao se u osminu finala nacionalnog kupa gdje ga očekuje trenutno vodeća momčad 1. HMNL, zagrebački Nacional. Logika nalaže da je pred zagrebačkom publikom još jedan masovni spektakl, no termin odigravanja prvog dvoboja je 27. siječnja. Tada će, prema rasporedu Eurokupa, Cedevita u Draženovom domu ugostiti Virtus Romu, a dan ranije dvorana je također zauzeta zbog obaveznog treninga Talijana u dvorani.

Pregovori između Dinama i Nacionala su u tijeku, a ukoliko se ne dogovori alternativni termin taj ogled morat će biti održan u dvorani Sutinska vrela u zagrebačkom Podsusedu.

U klubu su objavili kako je uspješno provedena prva anketa među članstvom kojom je donešena odluka o cijeni pretplate za 2015. godinu. Na humanitarnom dvoboju protiv Nordic Starsa te putem interneta anketi se odazvalo 516 od oko 1.600 članova iz 2014. Pitanje je bilo smatraju li razumnim prijedlog Uprave da članarinu za tekuću godinu punoljetne osobe plaćaju 80 kuna, a maloljetne 50? Tri navijača odgovorila su da su svote preskupe, njih 349 da su realne, a 159 da bi trebale biti skuplje.

Tako je putem izjašnjavanja svojih članova klub donio i odluku da će cijene članarine iznositi predloženih 80 i 50 kuna. Demokracija na djelu...

Dinamu se nadaju novom nastupu u Ciboni, ali ne ovisi samo o njima