veliki dvoboj

Dinamo danas igra važnu pripremnu utakmicu; evo gdje gledati sraz s Vardarom!

23.07.2024 u 06:05

Bionic
Reading

Očekuje se drugi debi Marka Pjace za Dinamo, a 'Modri' pamte Vardar kao tvrdu momčad sa kojom su se prošli put dobrano namučili.

Prijateljska utakmica između Dinama i Vardara je na rasporedu u utorak, 23. srpnja u 19 sati na stadionu Maksimir, a GNK Dinamo odlučio je za tu utakmicu otvoriti vrata stadiona svojim navijačima.

Navijači će dvoboj moći pratiti s tribine zapad dolje, a ulaznice će se prodavati po cijeni od 10 eura. Aktualnim vlasnicima godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje, kao i sjever dolje, bit će omogućeno besplatno gledanje utakmice s tribine zapad dolje.

Ovaj dvoboj će ujedno biti i drugi debi Marka Pjace u dresu Dinama te su svi navijači 'Modrih' napokon dočekali povratak drugog najskupljeg transfera Dinama u povijesti. Prijenos je isključivo na MAXSport1

MAXSport >>> najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Dinamo i Vardar su se posljednji puta susreli u drugom pretkolu Lige prvaka 2016. godine te su Makedonci su pred svojim navijačima stvorili dosta problema hrvatskom prvaku. U drugom poluvremenu stvorili su niz prilika i ne bi bilo nezasluženo da su utakmicu završili neporaženi, a ovako je Dinamo odnio pobjedu sa 3:2.