dinamo i dalje neporažen

Dinamo je primio gol na samom kraju; pogledajte kako je Gorica zaradila utješnu nagradu!

24.08.2024 u 22:32

Bionic
Reading

Dinamo je ranim pogotkom stekao početnu prednost i postavio tempo za ostatak utakmice, dok se Gorica našla pred izazovom da odgovori na snažan start domaćina. Susret se prenosi uživo na MAXTV-u, na kanalu MAXSport 1.

U četvrtom kolu Supersport HNL-a, Dinamo se na Maksimiru susreo s Goricom, a ključni igrač utakmice bio je Sandro Kulenović, koji je nastavio s odličnom formom ove sezone. Kulenović je već u 6. minuti doveo Dinamo u vodstvo, postigavši svoj četvrti gol u sezoni i osiguravši domaćinu ranu prednost.

  • +45
Dinamo - Gorica (24.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Dinamo je dominirao većim dijelom susreta, a Kulenović je svoju sjajnu večer okrunio drugim pogotkom u 57. minuti, udvostručivši vodstvo Modrih i nametnuvši ritam koji je Gorici bio teško pratiti. Gorica se cijelo vrijeme borila da odgovori na snažan start domaćina, no pravi odgovor stigao je tek na samom kraju utakmice.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U 91. minuti, Gorica je uspjela smanjiti rezultat preko Jurice Pršira, koji je postigao gol za utješnu nagradu, ali nije bilo dovoljno vremena da se ozbiljnije ugrozi pobjeda Dinama.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport