supersport hnl

Kulenović u golgeterskoj formi života; pogledajte kako je ovoga puta zabio Gorici!

24.08.2024 u 20:48

Bionic
Reading

Rani gol dao je Dinamu početnu prednost i postavio ton za ostatak utakmice, dok se Gorica našla pred izazovom da odgovori na snažan početak domaćina. Susret možete pratiti uživo na MAXTV-u, na kanalu MAXSport 1.

U četvrtom kolu Supersport HNL-a, Dinamo se susreće s Goricom na Maksimiru, a sve oči su uprte u Sandru Kulenovića, koji nastavlja s odličnom formom u ovoj sezoni jer je zabio na samom otvaranju utakmice, točnije u 6. minuti. Napadač Dinama postigao je svoj četvrti gol u sezoni, potvrđujući se kao jedan od ključnih igrača momčadi.

Dinamo ulazi u ovaj susret s jasnim ciljem da osvoji tri boda i nastavi svoj put prema vrhu tablice. Gorica, s druge strane, dolazi s ambicijom da iznenadi favoriziranog protivnika i pokuša izboriti pozitivan rezultat na teškom gostovanju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Kulenovićev gol dolazi kao potvrda njegove sjajne forme, a Dinamo se nada da će upravo njegovi pogoci biti ključni u ostvarenju pobjede. Gorica će se morati suočiti s velikim izazovom kako bi zadržala Dinamo pod kontrolom i izbjegla poraz u ovom važnom susretu.

  • +45
Dinamo - Gorica (24.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek