NIŠTA OD MLS-a?

Dinamo odbio tri milijuna eura za mladog talenta; odlazi na posudbu u susjedstvo?

31.01.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Mladi krilni napadač, s preferencijom igranja na lievoj strani, 20-godišnji Gabriel Rukavina, svoju priliku u Dinamu nije dobio. Iako su mnogi u njemu vidjeli veliki potencijal, i jednog dana mogućeg Oršićevog nasljednika

Međutim, ove sezone dobio je prilike u svega pet utakmica, odnosno u minutama - 92. Dakle, sve zajedno za jednu utakmicu.

Rodila se želja kod igrača da promijeni sredinu, a za vrijeme priprema u Rovinju stigla je informacija da je klub iz MLS-a , LA Galaxy poslao ponudu za mladog Dinamovog talenta u iznosu od tri milijuna eura. Međutim, Dinamo nije htio razgovarati. Nakon pripremne utakmice s Celjem, trener Sergej Jakirović tada je kazao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'On nije igrao jer ima službenu ponudu iz MLS-a. Poučen iskustvom, bolje mi je ne čačkati da se nešto ne dogodi, vidjet ćemo hoćemo li uspjeti dobiti veću ponudu'.

Dinamo i igrač tražili su 500.000 eura više, te se sada čini da je posao propao. Barem što se tiče odlaska u SAD. I izvjesnije je da bi Rukavina mogao na posudbu kod Dinka Jeličića u Goricu.