SLUŽBENO ZAVRŠEN TRANSFER

Dinamo prodao velikog talenta slavnom nogometnom velikanu

07.07.2017 u 19:34

Bionic
Reading

GNK Dinamo i Ajax Amsterdam postigli su dogovor oko transfera Dominika Kotarskog. Mladi vratar kadeta potpisao je ugovor sa slavnim nizozemskim klubom

Proteklih dana se dosta pisalo kako je Ajax zainteresiran za talentiranog golmana i da je poslao ponudu od milijun eura u Maksimirsku 128 koja je odbijena.

Posljednje informacije koje su dolazile iz Dinama govorile su kako Nizozemci nisu odustali i da su pripremili novu poboljšanu ponudu koja je na kraju i prihvaćena.

Iz Dinama su obavijestili javnost kako je Dominik Kotarski potpisao za 'kopljanike', ali da će ostati minimalno šest mjeseci na posudbi u 'modrom' dresu.. 

Ovaj 17-godišnjak i mladi hrvatski reprezentativac  prošle sezone je odigrao 18 utakmica za kadete te dvije natjecateljske utakmice za juniorski sastav.  Ajax je jedan od najvećih i najuspješnijih klubova na svijetu. Taj nizozemski klub je osvojio 33 domaća prvenstva i 18 Kupova. U međunarodnim natjecanjima je čak četiri puta bio prvak Europe, te ima po jedan Kup pobjednika kupova i Kup Uefa dok je bio dva puta pobjednik Interkontinentalnog kupa.