PUKLA LJUBAV

Dinamo: Sammir je zauvijek izbačen iz momčadi

09.11.2013 u 21:03

Bionic
Reading

Pukla je ljubav između Dinama i Sammira kojeg su u klubu mnogo puta branili. Sada je prekipjelo i hrvatskom prvaku

Dinamo želi obavijestiti sve navijače i javnost kako je Sammir udaljen iz kadra prve momčadi.

'Zbog opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima čvrsto sam odlučio Sammira udaljiti iz momčadi i više nikada neće zaigrati za prvu momčad Dinama', rekao je sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Sammir je slobodan potražiti novi klub.

Još se ne zna točno što je natjeralo maksimirski klub na ovaj potez, ali nije tajna da je Brazilac odbijao produljiti novi ugovor, jer mu je stari trajao do ljeta sljedeće godine.

Sammir je u posljednje vrijeme često puta izjavljivao kako bi se vratio u domovinu, jer mu nedostaje sin Noah, a želja mu se izgleda ispunila, jer ima Dinamov 'blagoslov' da može pakirati kofere.

Inače, popis grijeha povremenog hrvatskog reprezentativca je podug, bili su tu brojni noćni izlasci, vožnje u alkoholiziranom stanju, 'rehabilitacija' u barovima na moru, dolasci na trening u mamurnom stanju ili ih je propuštao nakon noćnih provoda…

'Sammir je pao kao Al Capone, prije je imao i većih incidenata, ali je ovaj put naletio na manje, no kad se sve skupilo bilo je previše i zato više neće biti u Dinamu', izjavio je za Sportske Novosti Zdravko Mamić.

296363,294917,294503,292002