MAMIĆEVA ZABRANA

Dinamo više ne surađuje s izbornikom Nikom Kovačem

24.02.2014 u 13:35

Bionic
Reading

U Dinamu nikada nije dosadno, a braća Zdravko i Zoran Mamić u posljednje su vrijeme nervozni

Prvo je bijesan na predstavu svojih igrača protiv Hrvatskog dragovoljca bio trener Zoran Mamić, a sada je nešto razljutilo njegova starijeg brata.

Večernji list tvrdi kako je Mamićeva zapovijed Dinamovu stručnome stožeru da ni u kom obliku ne smije surađivati s izbornikom Nikom Kovačem i njegovim suradnicima.

Očigledno su odnosi hrvatskog prvaka i HNS-a daleko od idealnih.

Što je razlog takvom zahlađenju nije teško pogoditi. Izbornik je objavio popis potencijalnih kandidata za reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a na njemu se nije našlo ime niti jednog Dinamovog igrača (kao ni Hajdukovog).

Još prije toga popisa Zdravko Mamić je jasno poručio:

'Ako Halilović ne ode na Svjetsko prvenstvo, cijelo hrvatsko nogometno rukovodstvo na čelu s predsjednikom Šukerom treba podnijeti ostavku! Halilović bi trebao biti nositelj igre sljedećih 15 godina hrvatske reprezentacije. Ako on nema mjesta među 23 igrača u nacionalnoj vrsti, te se moguće odluči igrati za BiH, onda bi to bio ogroman udarac za hrvatski nogomet.'

Kovač ga nije poslušao, a Mamić je očigledno krenuo uzvraćati udarce. Prvo je opalio po Kovaču na nedavnoj presici, a sada je stigla i ova zabrana.

Izvorni članak pročitajte OVDJE