stigle dvije ponude

Dinamo želi Miereza; odmah je obavio razgovor s direktorom i pala je odluka

30.08.2023 u 14:26

Bionic
Reading

Argentinac Ramon Mierez postao je glavna tema u Osijeku, a sve zbog interesa Dinama

Danima se u Osijeku govori kako bi 26-godišnji napadač Ramon Mierez, koji je u dresu kluba s Drave zabio 39 golova u četiri HNL sezone (u sezoni 2020/2021. zabio je 22 gola!), mogao završiti u zagrebačkom Dinamu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Kako piše Glas Slavonije čelnici Osijeka odlučili su odbiti obje ponude Dinama za argentinskog napadača. Koliko je novaca bilo u igru nije poznato, a kao orijentir može poslužiti vrijednost na Transfermarktu (trenutačno 2.5 milijuna eura).

Očito su čvrsto odlučili kako Miereza neće pustiti u Dinamo, a kako se doznaje Argentinac je ubrzo otvoreno razgovarao o tome i s direktorom Osijeka Vladimirom Čoharom. I vrlo brzo pala je odluka!

Potvrđeno mu je kako ga žele i dalje u klubu, a pogotovo jer su nedavno uselili na novi stadion Opus Arenu, čija je izgradnja trajala tri i pol godine, a cijela investicija vrijedna je 65 milijuna eura.

Tako će napadač, koji je prije dolaska u Osijek igrao za argentinski Tigre, Istru te španjolske klubove Alaves i Tenerife, i dalje zabijati golove za klub s Drave.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +11
Lokomotiva - Osijek (6. kolo SuperSport HNL-a) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic
Standings provided by Sofascore