OZLJEDE DIKTIRAJU SVE

Dinamov trener prisiljen izvesti sastav kakav ni na treningu nije vidio zajedno

05.10.2023 u 07:57

Bionic
Reading

Pred nogometašima Dinama utakmica je drugog kola Konferencijske lige. Modri će od 18.45 sati u Prištini igrati protiv Ballkanija. Trener Jakirović po dolasku na Kosovo potvrdio je da je upitan i nastup Josipa Drmića

Nakon uvjerljivih 5:1 protiv kazahstanske Astane, Dinamovi nogometaši pred sobom imaju ogled drugog kola skupine C Konferencijske lige. I da su u kompletnom sastavu, bez velike strepnje čekao bi se rezultat iz Prištine.

No spoznaja da trener Jakirović neće moći računati na četvoricu igrača iz prve momčadi sigurno tjera na dodatni oprez. Jer na raspolaganju nema Petkovića, Ristovskog, Špikića i Ljubičića.

Naravno, nema ni Arijana Ademija, koji nije prijavljen za ovo natjecanje, a tijekom srijede trener je potvrdio da neće biti ni Josipa Drmića, koji se u srazu s Rudešom, u kojem je postigao tri gola, pokazao kao odlična alternativa Petkoviću.

Osim toga, niti Martin Baturina nije posve fit. Dakle, problema je i više nego dovoljno.

'Upitan je Drmić od igrača koji su ovdje i nećemo s njim riskirati jer nas u nedjelju čeka prvenstveni okršaj s Istrom. Baturina je u utorak trenirao na pedeset posto, vidjet ćemo nakon treninga. Malo ga je mučilo to koljeno', u najavi utakmice potvrdio je Jakirović.

Prema tome, jasno je da sastavljanje momčadi u ovom trenutku izgleda vrlo utopistički, ali prema nekim pretpostavkama, ona bi mogla izgledati ovako: Nevistić, Moharrami, Šutalo, Perić, Mihajličenko, Mišić, Sučić, Emreli, Vidović, Marin, Kulenović.

  • +8
Trening Dinama u Prištini Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL