SRIJEdA, 16 SATI

Dinamov trener uoči kupa protiv Banjola ukazao na veliki problem

24.09.2024 u 14:27

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u srijedu od 16 sati (MAXSport 1, MAXtv) igraju utakmicu 16-ine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a suparnik će im biti igrači niželigaša Banjola

Banjole ili Dinamo? Tko će od njih u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa?

Naravno, u nekim normalnim okolnostima na ovu bi se utakmicu gledalo kao na puko odrađivanje posla ili priliku za mlade igrače.

Međutim, nakon četiri utakmice bez pobjede, odnosno tri uzastopna poraza (uz gol razliku 3-14), jasno je da Dinamo protiv Banjola mora biti maksimalno ozbiljan.

Samo za podsjetnik, Dinamo je u subotu doživio debakl kod Slaven Belupa. Momčad je s klupe vodio Sandro Perković, A vodit će i ovu utakmicu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Nije jednostavno. Već nakon zadnje utakmice okrenuli smo se susretu protiv Banjola. Fokus nam je na njima i idemo to odraditi najbolje što možemo', najavio je trener Dinama.

Jasno, Perković će naglasak staviti na psihološku pripremu...

'Mi smo apsolutni favoriti, to je jasno, ali svjesni smo da je Kup jedno hirovito natjecanje i priprema za utakmicu je maksimalno profesionalna. Radimo na psihološkim i fizičkim stvarima'.

Na prvoj stepenici Kupa uobičajeno je da priliku dobiju mlađi igrači, hoće li to biti slučaj i ovaj put?

'Imamo problema s ozljedama i bolestima, neki igrači koji nisu igrali u zadnje vrijeme, u srijedu će dobiti priliku. Nismo priključivali juniore jer imaju utakmicu u Engleskoj', rekao je Perković za klupske kanale.