PRIJATELJSKE

Dinamu minimalna pobjeda kod Dugog Sela; Rijeka uvjerljiva protiv Spartaka

24.06.2023 u 20:47

Bionic
Reading

U sklopu priprema za novu sezonu SuperSport HNL-a, a koju će Dinamo otvoriti već 15. srpnja utakmicom SuperSport Superkupa protiv Hajduka, Modri su uveličali 100. rođendan Dugog Sela. Bišćanova momčad tako je 'obilježila' i 25. obljetnicu nesretnog ispadanja u kupu 1998. godine od istog suparnika

Nogometaši Dinama i Rijeke upisali su pobjede u prijateljskim utakmicama koje su odigrali u subotu, Dinamo je svladao Dugo Selo 1:0, a Rijeka slovački Spartak iz Trnave s 3:1.

Dinamo je gostovao kod Dugog Sela, kluba koji se natječe u Drugoj NL te je uveličao 100. rođendan svog domaćina. Dinamo je pobijedio s minimalnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Bartol Barišić u 79. minuti.

Bila je to prva pripremna utakmica Dinama, a recimo i kako je debitirao francuski nogometaš Bernauer, jedino dosadašnje pojačanje aktualnog hrvatskog prvaka uoči nove sezone.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rijeka je na Rujevici pobijedila slovačkog prvoligaša Spartak Trnavu s 3:1, s tim da su riječki nogometaši tri pogotka postigli u uvodnih dvadeset minuta igre. Strijelci su bili Nais Djouahra u četvrtoj, Prince Ampem u šestoj i novo pojačanje Franjo Ivanović u 20. minuti.

Prijateljske utakmice:

  • Dugo Selo - Dinamo 0:1
  • Rijeka - Spartak Trnava 3:1
  • +16
NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL