LOŠE VIJESTI

Dinamu propada transfer i ostaje bez nekoliko milijuna eura

13.08.2024 u 13:48

Bionic
Reading

Mauro Perković ozlijedio se i izvjesno je da neće napustiti Dinamo ovog ljeta.

'S velikim žaljenjem obavještavamo javnost da je naš igrač Mauro Perković danas obavio dodatne preglede na kojima se ustanovilo da se radi o parcijalnim rupturama nekoliko ligamenata koljena i gležnja zbog čega će Mauro neko vrijeme morati biti van terena. Cijeli klub stoji uz našeg Maura i ovim putem mu pružamo punu podršku na putu oporavka', objavili su iz Dinama.

Perković, 21-godišnji branič, pauzirat će oko dva mjeseca. Dinamo ga je prije godinu i pol doveo iz Istre za dva milijuna eura, a on je dosad odigrao 41 utakmici i zabio dva gola.

Trener Sergej Jakirović ne vidi Perkovića u prvih 11. Na stoperskim pozicijama konkurencija je prejaka, a na poziciji lijevog beka prednost imaju Takuya Ogiwara i Ronael Pierre Gabriel. Budući da Dinamo dovodi i lijevog bočnog Rome Jana Oliverasa, jasno je da se ne računa na Perkovića ni na toj poziciji.

I Dinamo i Perković bili su spremni za rastanak ovog ljeta, ali ozljeda je sve promijenila. Prije dva tjedna hrvatski prvak je dobio ponudu iz Nizozemske od oko dva milijuna eura za Perkovića, ali je odbio očekujući veći iznos. Izvjesno je da do nove ponude neće doći sve do zime i novog prijelaznog roka...